top of page

MARKNADENS BÄSTA PLASMALASER

Keep Smiling kliniktandblekning fungerar i synergi med ett plasmaljus, som ofta kallas även för plasmalaser eller simpelt laser. Vad utrustningen egentligen har är en speciell typ av blått UV-ljus med plasmaspektrum. Detta ljus som är inställd på en särskild våglängd och en specifik nanofrekvens aktiverar blekmedlet i produkten.

Du kan använda vilket godkänd plasmaljus som helst med vår produkt. Men vill du erbjuda dina kunder maximalt med resultat och minimalt med biverkningar, ska du välja vår plasmalaser, som är den absolut modernaste och effektivaste lampan på marknaden.

Styrkan i vår lampa är hela 60W vilket kan jämföras med en branschstandard på 36W. Värmen är iställd optimalt till att generera en maximal effekt utan att värma upp dentinet för mycket eller påverka slemhinnorna negativt. Samtidigt minskar behandlingstiden avsevärt och det räcker med endast en behandling för att uppnå fullgoda resultat. Det är bekvämt för kunden och lönsamt för dig.

När du väljer att gå utbildningen hos oss, kan du välja alternativet där lampan ingår. Den levereras med garanti och du får en utförlig utbildning om alla dess finesser.

Keep Smiling plasma laser lampa 60W bästa starkaste uv-lampa för tandblekning på salong eller klinik

TEKNISKA DATA

Varumärke

Modell

Input voltage

Output voltage

Operationell temperatur

Temperatursensor

Rörelsesensor

Behandlingsställning

Operatörens ställning

Automatiskt stopp vid fel

AB mode

Nödstopp knapp

Monitor

Timer

Hygienklass

Härdande ljus

Upplösande ljus

Plasmaspektrum

Certifiering

Vikt

Mått

Mobilitet

Kapacitet

Lampornas livslängd

Utbytbara lampor

Maxstyrka

Nanovåglängd

Ljusdensitet

Densitetsjustering

Antal källor

Tillverkningsland

Garanti

Support

Reservdelar

Klinisk kontroll

Materialklass

Keep Smiling

TE-150

AC100V-240V, 50/60Hz

DC18V

35-40° C

Inbyggd

Inbyggd

Sittande eller liggande

Mobil

Ja

Ja

Ja

Digital screen x 2

Ja

A

Ja

Nej

Blått

EU CE

27 kg

87 x 60 x 70 cm

Hjulburen

5000 min/mån = 110 beh/mån

350 000 min

Ja

60W

460-490 nm

300-400 mw

20-100%

12

Kina

1 år

Obegränsat

Europalager

Individuellt funktionstestat

Food grade safe

Vår lampa är utrustad med de modernaste och effektivaste egenskaperna som finns tillgängliga idag. Den levereras med ett års garanti för mekaniken och vi ger dig obegränsad support via telefon och webcam.

Alla lampor är utbytbara, men det behöver du inte tänka på länge då ljuskällornas livslängd är minst 350 000 minuter vilket motsvarar sex års konstant maximal användning med 110 behandlingar i månaden. Vi pratar alltså om en apparat med en superior livslängd.

Lampan ingår i ett av våra utbildningsalternativ då du också erhåller en mycket bra rabatt på inköpspriset. Men vill du skaffa lampan utan att gå vår utbildning, kan du självklart göra det. Utan utbildning gäller dock inte garantin då vi inte kan säkerställa korrekt användning i dessa fall.

Priset på denna kloka investering har du tjänat in på 10-20 behandlingar beroende på var du väljer att lägga din prisnivå gentemot kund. Normalt kostar en tandblekning av den här typen för kunden mellan 1.000 och 2.500 kr inklusive moms.

Endast lampa 16.000 kr

Vid utbildning är lampan inbakat i priset på kursalternativet med utrustning och 15 st. blekningspaket, pris totalt endast 18.000 kr

Priserna är exklusive moms och frakt

Leveranstid ca två veckor efter erhållen betalning

Lampan är naturligtvis effektiv även vid användning av andra märken avsedda för blekning med plasmalaser eller UV-ljus. Troligtvis genererar den bättre utgång än någon annan utrustning.

Let's face it, resultatet av tandblekning är helt beroende på kvaliteten och styrkan av din lampa. Små ljuskällor, speciellt de små man stoppar i munnen, levererar inte den effekten som krävs för optimala resultat. Många lampor ser starka ut, men levererar hälften av effekten du kan få med vår utrustning. Även de bästa blekmedlen kräver ett effektivt ljus i rätt våglängd. Det är därför viktigt att du förvissar dig om att din lampa har vad som krävs.

Keep Smiling plasma laser lampa 60W bästa starkaste uv-lampa för tandblekning på salong eller klinik
bottom of page